Hvordan stripe håret hjemme uten hette

Så nå skal jeg ihvertfall forklare og vise dere hvordan jeg tar. Folie er visstnok for mer konkrete striper som skiller seg ut fra resten av håret, mens hette kanskje gir et. Når jeg tar etterveksten bruker jeg ikke å dra ut hår i hullene i hetten. Eksperttipsene til deg som skal stripe håret hjemme eller hos frisør.

Da får du et mye bedre resultat uten uventede kostnader på oppretting.

Hvordan stripe håret hjemme uten hette

Hvilke type produkter bør man bruke til. Krøller – se hvordan du får hårfrisyren her. Er det egentlig så farlig å bleke håret selv hjemme? Skal man gå fra mellombrunt til blondt hår, anbefaler jeg alltid at man starter med å hettestripe håret.

Jeg har ei venninne som er frisør, og hun pleide å stripe håret mitt den gangen jeg hadde det lyst. Hadde ikke tatt sjansen uten hjelp fra henne. Hva er forskjellen på stripe med hette og folie?

Hvordan stripe håret hjemme uten hette

Stripe ettervekst 17 innlegg 10. Farge, bleke eller stripe håret? Dette bør du tenke på før du bleker håret hjemme. Vær nyklipt og uten slitte tupper – slitte tupper er som en rift som bare vil rakne høyere og høyere i hårstrået. Jeg vil anbefale brunetter å stripe håret lysere. Derfor er hettestriper – med hjelp fra en venninne – best. Hvordan kan man få ombré- effekten hjemme? Men da jeg åpnet pakken fant jeg ut at jeg ikke hadde kjøpt stripe -sett, men blekesett til hele håret.

Det var altså ingen hette til å dra ut stripene. Vi er her for å vise deg hvordan du får klassiske striper med Nutrisse Truly Blond Highlights. Hvordan lage striper med "Stripehette" Før – under og etter. I dag har jeg stripet håret mitt og jeg ble sånn passe fornøyd.

Når du skal sette inn foliestriper er det viktig å dele håret inn i. I går kveld, brå bestemte jeg meg for å få en forandring på håret mitt. Alltid har jeg egentlig ønsket meg brunt hår, og har i det siste fått en veldig.

Hvordan stripe håret hjemme uten hette

Det har begynt å komme såpass med grå hår at jeg føler at det. Hvordan er resultatet på de to ulike metodene, og hva er å. Med foliestriper kan du velge å ha ulike nyanser i håret, og så brede eller smale striper som du ønsker. Som foliestriper bare uten folien rundt? Jeg trenger råd og tips til hvordan jeg ikke skal få så fort ettervekst. Jeg striper håret med MANGE små striper, da syns ikke etterveksten like godt. Stripingen gjør jeg selv, hjemme. Nå har jeg hår som tåler litt røff behandling uten å bli slitt da. Har du forresten tips til hvordan man skal velge en hårfarge som passe.

Jeg har farget håret mitt, eller tatt striper med hette. Håret dras ut gjennom en hette i tynne striper, og man oppnår et jevnt lysere resultat. Man kan få tynne striper også med folie, men det vanlige er at kundene velger. Fargen går gradvis ut av håret, uten at det blir noen nevneverdig ettervekst.

Hos oss er det blitt mer vanlig å farge håret balayage enn å stripe med hette eller folie. Nå kurses alle frisørene ved Studio Alf i denne teknikken.

Tags: